Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA validează oficial 'știm cu toții că FCSB este Steaua'

CSA FCSB

CNA validează oficial `știm cu toții că FCSB este Steaua`

Emil Grădinescu a declarat în timpul partidei dintre FCSB şi Sepsi, din 12 martie, că formația lui Gigi Becali este cea pe care o consideră adevărata continuatoare a Stelei. Asta deși tribunalul a dat hotărât că FCSB a pierdut brandul istoric al clubului înființat în urmă cu 76 de ani.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă”, au fost cuvintele care i-au deranjat pe cei care au protestat printr-un memoriu depus la CNA.

Consiliul a analizat cazul și nu l-a penalizat nici pe Emil Grădinescu, nici pe colegul său din camera de transmisie, Costi Mocanu, care a emis păreri similare cu privire la acest subiect.

Nu au fost înregistrate încălcări ale legislației audiovizualului

„Membrii Consiliului au vizionat secvențele relevante din meci și au audiat punctul de vedere exprimat de reprezentatul Orange Sport 1, care a precizat că cei doi comentatori și-au exprimat opiniile în legătură cu palmaresul echipei Steaua. Vă informăm că la finalul discuțiilor nu au fost constatate încălcări ale prevederilor legislației audiovizualului” , a precizat CNA într-un comunicat.

Grădinescu a declarat în mai multe rânduri că echipa lui Gigi Becali e continuatoarea Stelei. ”Îi spun FCSB pentru că, noi, comentatorii, așa suntem obligați de autorități. Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă. Sunt «n» cluburi mari în lume care și-au schimbat patronii. Și mai știm că lupta pentru numele de Steaua îl lasă rece pe patron”, sunt argumentele lui Grădinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.