Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR, AVERTISMENT pentru şoferi: duminică se ÎNTRERUPE emiterea rovinietelor şi a peajului

4tuning.ro
rovigneta

Petrom întrerupe duminică emiterea rovinietelor şi a peajului în intervalul orar 00:00 – 01:00, ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanţă ale sistemului informatic al OMV Petrom Marketing, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă (peaj) pot fi plătite prin intermediul aplicaţiei de mobil e-rovinieta.ro.

Tariful de trecere pentru podul de la Feteşti-Cernavodă de pe Autostrada A2 poate fi achitat şi online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita online tariful, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă şi să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât şi prin bancă - cu ordin de plată. După confirmarea plăţii se emite peajul, iar clientul primeşte prin e-mail factura şi datele peajului şi - gratuit, prin SMS - datele peajului emis. Comenzile, peajele emise şi facturile se vor putea accesa oricând în cadrul contului de pe platformă.

Trecerile de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce utilizatorul a trecut de staţiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.