Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a anunțat numele companiei care va construi pasajului de la Mogoșoaia, Centura București, peste DN1A

www.news.ro
șosea, drum, drumari, indicatoare rutiere

Ofertantul desemnat câștigător pentru proiectarea și construcția pasajului de la Mogoșoaia, Centura București, peste DN1A, este SC Strabag SRL, cu preţul de 32,25 milioane de lei fără TVA, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR, scrie Mediafax.

„A fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului Proiectare și execuție Pasaj Mogoșoaia pe centura București peste DN1A, fiind transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii către toți ofertanții. Semnarea contractului de achiziție public va fi posibiliă după soluționarea eventualelor contestații/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire”, menționează CNAIR.

Durata contractului cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrarilor și o perioadă de garanție de 120 de luni.

Potrivit CNAIR, realizarea contractului presupune proiectarea și execuția lucrărilor de construire a Pasajului Mogoșoaia de pe Centura Bucuresti peste DN 1A între km 66+540 - km 67+340 care include rampa de urcare (km 66+580 – km 66+810) și rampa de coborâre (km 66+920 - km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum și breteaua de acces 7 (km 66+870 - km 67+340) și breteaua de acces 8 (km 66+870 km 67+280).

Citește și: APOCALIPTIC - Podul peste care a trecut trenul deraiat s-a rupt sub greutatea garniturii, anunță ISU .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.