Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR anunță restricții de circulație, de sâmbătă, pe Centura Capitalei

centura capitalei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că de sâmbătă vor fi instituite restricții de circulație pe Centura Capitalei în zona lucrărilor la pasajul Olteniței - Popești Leordeni.

Potrivit CNAIR, sâmbătă, începând cu ora 10:00, se vor institui restricții de circulație pe Centura București în zona lucrărilor la pasajul Olteniței - Popești Leordeni.

Restricțiile vor fi instituite până în 1 decembrie 2022, conform Mediafax.

Șoferii care doresc să tranziteze Centura Bucureștiului și DN4 sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită, având în vedere că traficul va fi deviat în totalitate, pe toate sensurile de mers, și să urmărească și să respecte cu atenție semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.

Restricțiile de circulație se impun pe fondul lucrărilor care se desfășoară pe șantier, respectiv asamblarea tablierului metalic. Până în prezent, au fost montate grinzile de beton pe 5 deschideri, aferente rampelor de urcare dinspre Berceni și coborâre spre Glina.

„Se lucrează, în continuare, la cofrarea, armarea și turnarea riglelor peste pilele deja executate și se continuă cofrarea, armarea și turnarea radierelor și elevațiilor pilelor rampei de urcare-coborâre dinspre București. De asemenea, se avansează cu devierea utilităților și realizarea canalizării pluviale aferente pasajului”, a transmis CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.