Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNI a semnat contractul pentru reabilitarea DJ 102I

semnare contract dj 102

Drumul Judetean 102I, care va face legatura intre localitatile Valea Doftanei (jud. Prahova) si Bradet (jud. Brasov), intra intr-o noua etapa!

CNI a semnat contractul de proiectare si executie a lucrarilor care au ca scop realizarea unei legaturi suplimentare intre partea de sud si partea centrala a tarii si, implicit, decongestionarea traficului intens de pe drumurile nationale DN1 si DN1A (respectiv intre Campina si Sacele). Investitia, finantata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei are o valoare de 405.405.438 lei si presupune modernizarea a peste 25 km, putand constitui o alternativa pentru DN1 Bucuresti – Brasov.

Traseul drumului judetean DJ 102I care se reabiliteaza si se modernizeaza se imparte in 2 tronsoane :

  • Tronsonul 1 aflat pe raza judetului Prahova intre km 37+620 si km 50+820,38 (lim. Jud. Brasov), in lungime de 13.200,38 m
  • Tronsonul 2 aflat pe raza judetului Brasov intre km 50+820,38 (lim. Jud. Prahova) si km 63+256.08, in lungime totala de 12.435,70 m

Proiectul va include si realizarea a 13 km de zid de sprijin, 72 de podete transversale, 14 poduri, 13 parcari de scurta durata si peste 9 km de parapet de protectie.

Lucrarile vor fi demarate dupa realizarea exproprierilor, relocarii / protejarii retelelor edilitare si realizarea de variante provizorii de circulatie (poduri), lucrari ce revin exclusiv in sarcina beneficiarilor CJ Prahova, respectiv CJ Brasov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.