Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNMR condamnă autorităţile ruse pentru acţiunile de incendiere a şcolilor cu predare în limba română din Ucraina

aid-romania.org
CNMR

Serviciile de Securitate din Ucraina au prezentat intențiile autorităților ruse, de incendiere a școlilor cu predare în limba română  de pe  teritoriul său.

Citeşte şi: ÎNGRIJORĂTOR – România, locul doi ÎN LUME la emigraţie: 3,4 MILIOANE de români au plecat din ţară în ultimul deceniu

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) condamnă aceste acțiuni și consideră inadmisibilă o astfel de atitudine care poate periclita definitiv relațiile diplomatice dintre statul român și cel rus, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

De asemenea, CNMR solicită Ministrului de Externe român, o informare permanentă a situației din Ucraina, care este stadiul anchetei și dacă cei care au plănuit această tentativă au fost prinși sau nu.

''Această acțiune trezește orice român la realitate cu privire la intențiile Rusiei față de România. Arată în același timp ce înseamnă războiul și cât poate fi de real și de aproape. Reacția MAE este una foarte slabă și la limita indiferenței! CNMR nu uită incidentul similar de la Budapesta lăsat într-o bizară nepăsare de către Ministrul de Externe și reamintim că vom iniția demersuri active pentru aflarea adevărului'' , a precizat președintele CNMR- Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.