Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNMR: 'Vom crea cea mai mare rețea Alumni a cetățenilor din țările arabe'

cnmr

În urma întâlnirii dintre președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu cu ambasadorii și diplomații acreditați la București, care reprezintă spațiul Orientului Mijlociu, s-a pus la cale cel mai ambițios proiect educațional, social și economic.

Președintele CNMR și mai mulți ambasadori din zona Orientului Mijlociu și Africa de Nord, vor iniția acest proiect extrem de ambițios de punere laolaltă a întregii comunități de decidenți, cercetători, medici, oameni de afaceri, etc. din aceste țări, care vorbesc limba română și și-au efectuat studiile la universități românești.

”ROMÂNIA ARABIC ALUMNI” este proiectul care poate readuce România pe harta economică, politică, educațională, în tări unde la nivelul cel mai înalt de decizie se vorbește românește și este impregnată cultura și amintirile României.

CNMR este o organizație extrem de complexă, cu oportunități uriașe în toate domeniile. Astfel, Consiliul Național al Rectorilor va juca un rol esențial în acest demers, alături de Asociația Ambasadorilor și Diplomaților de Carieră și toate celelalte organizații membre, ce vor pune bazele celei mai ambițioase inițiative ce vizează spațiul arab.

”Este momentul să facem pași importanți în deschiderea societății românești, față de potențialul fantastic al acestor țări și să fructificăm experiența zecilor de mii de foști sau actuali studenți, pe o piață unde România este cu adevărat competitivă din perspectiva preț/calitate, dar și dintr-o altă perspectivă, aceea a încrederii foarte mari a cetățenilor și decidenților din aceste țări, în brand-ul construit cu greu, denumit ROMÂNIA.”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.