Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Co-președintele ALDE București, Claudiu Daniel Catană: Marea realizare a mandatului de ministru a lui Florin Cîțu pare că a murit din fașă

Administrația Prezidențială
Klaus Iohannis

Co-președintele ALDE București, Claudiu Daniel Catană, susține că eșecul ca ministru de Finanțe al lui Florin Cîțu este confirmat de esecul celei mai importante măsuri pe care a anunțat-o pentru IMM-uri lovite de pandemia de coronavirus.

„Marea realizare a mandatului de ministru a lui Florin Cîțu pare că a murit din fașă!

Săptămâna trecută, dl Cîțu anunța cu surle și trâmbițe că a fost lansată platforma IMM Invest. Asta la ora 10, în Vinerea Mare. La ora 11, site-ul a devenit inaccesibil. După logica dlui Cîțu, opozanții Guvernului au atacat cibernetic platforma... O glumă proastă, nimic altceva!

La aproape o săptămână, premierul Orban iese public și ne confirmă incompetența Guvernului, spunând că platforma IMM Invest „va fi cât de curând” funcțională. Nu a dat un termen. Nu a zis dacă vineri, dacă luni, dacă marți, dacă luna asta, luna viitoare, la anul. Trebuie doar să așteptăm.

O fi blestemul IT-iștilor pe care Ludovic Orban voia să îi impoziteze. Sau doar o dovadă clară a incompetenței unui Guvern de habarniști.

Eșecul ca ministru de Finanțe al lui Florin Cîțu este confirmat de esecul celei mai importante măsuri pe care a anunțat-o pentru IMM-uri. Faptul că ei încă se află în teste cu o platformă pe care au lansat-o săptămâna trecută ne arată cât de pricepuți sunt.

Ce este cu adevărat interesant și amuzant e faptul că ministrul de Finanțe ne anunță că se mai ocupă de un „test” cu softul care va lega casele de marcat electronice fiscale de ANAF! Adică, cei care nu sunt capabili să dezvolte o platformă pentru IMM-uri ne spun că vor conecte sute de mii de case de marcat la ANAF. Și noi ar trebui să îi credem?

Citește și: În premieră, Nelu Tătaru anunță CÂND începe școala: Cum trebuie să fie echipați profesorii și elevii

Marea realizare a mandatului de ministru a lui Florin Cîțu pare că a murit din fașă! Săptămâna trecută, dl Cîțu anunța...

Publicată de Claudiu Daniel Catana pe Joi, 23 aprilie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.