Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coadă de TIR-uri şi autovehicule la PTF Giurgiu-Ruse, timpul de așteptare fiind de 150 de minute

www.news.ro
camioane cozi graniță

TIR-urile care aşteaptă ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ trei kilometri, timpul de aşteptare pentru efectuarea controlului, dar şi pentru aplicarea măsurilor de dezinfecţie şi verificarea declaraţiilor pe proprie răspundere în contextul prevenirii pandemiei de COVID-19 fiind de 150 de minute.

"La PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, cozile de TIR-uri sunt şi la intrarea, şi la ieşirea din ţară, pentru că şi partea română şi partea bulgară aplică măsurile suplimentare de dezinfecţie şi efectuează verificarea declaraţiilor pe proprie răspundere în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă într-o zi obişnuită reuşeam să efectuăm formalităţile de frontieră pentru 600 de TIR-uri, acum, în aceeaşi perioadă de timp se poate efectua controlul cumulat cu aplicarea măsurilor de prevenire pentru un număr de 400 de TIR-uri", a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Alina Cocoru, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

Astfel, la ieşirea din ţară, TIR-urile au de aşteptat aproximativ 150 de minute la controlul de frontieră, iar la intrarea în ţară aproximativ 30 de minute.

Totodată, coloana de autovehicule care aşteaptă intrarea în ţară este de aproximativ un kilometru, timpul de aşteptare este de 90 de minute, iar la ieşirea din România prin PTF Giurgiu coloana de autovehicule este de 600 de metri, timpul de aşteptare fiind de 35 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.