Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coadă de tiruri la PTF Giurgiu-Ruse. Timpul de aşteptare este de 60 de minute

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

Tirurile care aşteaptă trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ patru kilometri pe prima bandă de circulaţie a DN 5, circulaţia fiind dirijată de poliţiştii rutieri la intrarea în municipiul Giurgiu.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru tirurile care ies din ţară este de 60 de minute, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Un cunoscut medic român explică de ce CORONAVIRUSUL face prăpăd în Italia, dar nu și în România

"Pe parcursul acestei zile a fost înregistrat un număr mare de camioane la frontieră. În ultimele zece ore, aproximativ şase sute de automarfare s-au prezentat în PTF Giurgiu-Ruse, pentru a trece în Bulgaria, faţă de aproximativ trei sute de automarfare care ieşeau din ţară în aceeaşi perioadă de timp într-o zi obişnuită", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Alina Cocoru.

La numărul mare de automarfare care s-au prezentat la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se adaugă şi faptul că vecinii bulgari efectuează asfaltări pe partea bulgară a podului Prieteniei.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

În aceste condiţii, camioanele care se prezintă la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse au de aşteptat aproximativ 60 de minute, iar cele care intră în România aşteaptă la controlul de frontieră aproximativ 40 de minute.

Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de aproximativ 20 de minute atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.