Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția fierbe înaintea alegerilor! Lider ALDE, înțepătură pentru Dragnea: 'PSD este un partid mare, dar nu atât de mare'

vosganian

Vicepreședintele ALDE, senatorul Varujan Vosganian a povestit sâmbătă, pe Facebook, că a părăsit prima reuniune PSD la care a participat vreodată, după ce i-a „ascultat pe distinșii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toți românii de bună credință sunt la PSD etc”. Ulterior, într-un comentariu, Varujan Vosganian spune că: „PSD este un partid mare, dar nu atât de mare”.

Tensiune în PSD-ALDE! Varujan Vosganian a plecat val-vârtej de la Conferința PSD de la Iași. Ce l-a deranjat pe liderul ALDE

Reacția liderului ALDE a venit după ce internautul i-a comentat la postare, spunând că: „PSD nu înțelege totuși că nu va putea să mai dea niciodată un președinte? Oricum în familia europeană PES nu mai are ce căuta. Să meargă cu Tăriceanu ar fi o șansă pentru ei”.

Ieri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe pagina de Facebook despre Game of Thrones, în finalul căreia precizează că nu se ştie dacă acest Jon Snow trăieşte sau nu la final. Un internaut a comentat că liderul ALDE este ironic şi că postarea se referă la Liviu Dragnea, iar Tăriceanu i-a răspuns făcându-i cu ochiul. Comentariul preşedintelui Senatului a venit după ce premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Botoşani, că îşi doreşte ca în 2019 social-democraţii să câştige alegerile europarlamentare şi să aibă preşedintele României, un preşedinte PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.