Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția pentru Familie, sprijin din SUA și de la Bruxelles

laurentiu rebega

Congresmanul american Steve King s-a întâlnit în SUA în biroul său din Congres cu europarlamentarul român Laurențiu Rebega. ”Una din cele mai importante întâlniri pe care le-am avut în SUA a fost cea cu congresmanul republican Steve King, un lider de vârf al luptei pentru păstrarea tradițiilor și a valorilor familiei, cu care am avut o discuție aprofundată în biroul său din Congres. Am convenit cu domnia sa ca anul viitor să viziteze România ca să ne dea un mesaj de susținere al efortului de promovare a valorilor familiei. De asemenea, împreună cu Steve King doresc să inițiez în Parlamentul României un grup pro life. Am mai discutat despre schimbarea rutei migrației și despre felul în care România este afectată de acest fenomen, precum și despre modalitatea în care am putea să colaborăm pentru apărarea adevăratelor valori creștine, atât de amenințate astăzi”, a precizat Rebega pe pagina sa de socializare.

Europarlamentarul român reamintește că ”domnul Steve King este unul dintre cei 13 congresmani care au trimis o scrisoare președintelui Iohannis și altor lideri politici din România pentru a susține demersului Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției în vederea amendării articolului 48, pentru definirea căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie”.

Citește și: Congresul SUA, scrisoare pentru Klaus Iohannis: Referendum cât mai rapid/ DOCUMENT

”Pentru că familia este instituția fundamentală a societății, suntem încrezători că vă veți asigura că dreptul poporului român de a decide printr-un referendum soarta celei mai importante instituții din istorie, familia și căsătoria, este respectat pe deplin”, se preciza în respectiva scrisoare, semnată și de congresmanul Steve King, mai spune Rebega.

Europarlamentarul român precizează și că ”invitația pe care i-a făcut-o congresmanului de a veni în România are ca obiectiv tocmai sprijinul pe care toți politicienii români responsabili trebuie să-l acordăm Coaliției pentru Familie și demersului pentru care au semnat trei milioane de români, acela de a-i acorda familiei tradiționale respectul și protecția cuvenite, în acord cu aspirația poporului român care are dreptul să stabilească democratic, prin vot, la referendum, cum dorește să fie definită familia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.