Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția petru Familie luptă cu ...Studiourile Disney

Disney Beast

Coaliția pentru Familie îndemnă ca părinții să scrie Centrului Național al Cinematografiei să reclasifice filmul de desen animat Frumoasa și Bestia ca fiind nesigur pentru copii. Motivul: existența unui sărut homosexual. Mi se pare că această luptă cu un desen animat spune câteva lucruri despre Coaliție.

UPDATE - Coalitia pentru Familie neaga ca a cerut interzicerea filmului Frumoasa si Bestia

1. Coaliția nu este despre familie sau protejarea copiilor adoptați ci despre homosexualitate

Să mă explic. În Frumoasa și Bestia se întâmplă multe lucruri reprobabile. De exemplu.. știu eu... magie. care magie nu este bine văzuta de religia creștina. Dar nu numai atât. Avem răpire (Bestia o răpește pe Frumoasă), sindrom Stockholm (Frumoasa răpită se îndrăgostește de răpitor) și, deloc în ultimul rând, bestialitate, adică zoofilie (Frumoasa sărută Bestia). Însă Coaliția pentru Familie reține doar că au apărut doi masculi care se sărută.

Cei ce vor sa boicoteze desenul animat ar putea replica că nu trebuie să iau totul literal și că, de fapt, copii înțeleg care lucruri seamănă cu viața și car nu. Asta însă ... depinde de experiența fiecăruia. Pentru mine, spre exemplu, sărutul între bărbați este ceva semi-ficțional: adică, da, știu că există dar l-am văzut doar în filme.  Am văzut, în schimb, fete "sărutând" căței ceea ce mi se pare un obicei neigienic și reprobabil. Mă rog, cei care se opun filmului se poate să fi văzut altceva în viață.

2. Coaliția nu pare să creadă în știință

Într-adevăr, CpF pare să aibă mare grijă că nu cumva copii să afle despre existenta homosexualilor, că și cum asta ar imprima asupra miților tinere dorințe homoerotice. Nu este aici locul să intrăm în detalii, dar... nu așa funcționează sexualitatea umană. Exisă literatură științifică pe tema asta.

3. Coaliția creștină nu este atât de creștină

Deși sex-shopurile au vitrine opace, chioșcurile de ziare pot în continuare să expună coperți cu femei goale. Dacă aș fi tată aș obiecta la asta. Dar CpF nu are obiecții publice la expunerea de trupuri goale, atâta vreme cât trupurile au sâni. Asta nu din Biblie li se trage ci vine de la obsesiile proprii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.