Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția scârțâie! Florin Cîțu îl contrazice pe Marcel Ciolacu pe tema ordonanței pe energie: 'Ordonanța o să fie dată azi' - VIDEO

Facebook
Cîțu Ciolacu

Președintele PNL, Florin Cîțu, îl contrazice pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe tema ordonanței pe energie. În timp ce Ciolacu a spus că ordonanța nu intră azi în ședința de Guvern, Florin Cîțu susține fix contrariul.

Vezi și: Florin Cîțu atacă soluția PSD de reglementare a prețurilor la energie: mi se pare bizar!/ VIDEO

„Am avut o altă discuție cu domnul Ciolacu, despre alte lucruri. Am discutat despre sectorul energetic în general. Există o discuție ce se întâmplă după această perioadă (n. r.: din primăvară). Atunci am propus că poate extindem perioada de plafonare până în vară. Sunt decizii pe care trebuie să le propună Guvernul. Ordonanța o să fie dată azi!

În funcție de avizul de la Ministerul Justiției (n.r.: vedem ce facem)... Hai să lăsăm instituția să-și facă treaba.

Soluțiile sunt. Asta am discutat pentru un plan de până în 2026”, a spus Florin Cîțu.

Vezi și: Nicolae Ciucă, mesaj de forță în plină criză energetică: locurile de muncă sunt protejate iar firmele își pot desfășura activitatea în siguranță

Context

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, după o discuţie în biroul preşedintelui PNL, Florin Cîţu, de la Senat, că nu va intra în şedinţa de Guvern de astăzi Ordonanţa cu plafonarea preţurilor la energie. Liderul PSD a spus că nu doreşte să facă declaraţii şi a cerut presei să îl întrebe pe premier despre acest subiect.

Vezi și: Consiliul Concurenței, acuzații GRAVE împotriva companiilor din energie: 'Nu s-au zbătut deloc să aplice legea privind facturarea compensaţiilor către clienţi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.