Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COD GALBEN DE CEAŢĂ - Ce judeţe se află sub avertizarea meteorologilor

Radio Iasi
Ceață

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă în judeţele Arad, Timiş, Sălaj şi Satu Mare, unde ceaţa duce la scăderea vizibilităţii, potrivit news.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting valabilă până la ora 11.00, în mai multe zone din judeţul Sălaj şi în zona joasă a judeţului Satu Mare, unde se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

O altă atenţionare, valabilă până la ora 10.00, vizează judeţele Arad şi Timiş, unde ceaţa va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara este sub cod galben, tot până la ora 10.00. La altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi intensificări ale vântului cu viteze care vor atinge la rafală 90-110 km/h şi transport de zăpadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.