Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod galben de ceaţă, polei şi intensificări ale vântului în 20 de judeţe

mediafax.ro
ceață

Cod galben de ceaţă, polei şi intensificări ale vântului în 20 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, noi avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă şi intensificări ale vântului, valabile în orele următoare în zone din 20 de judeţe, informează Agerpres.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în localităţi din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Mehedinţi, Argeş, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Arad, Timiş şi Hunedoara se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Tot până la ora 12:00, în zonele de munte ale judeţelor Buzău, Vrancea şi Covasna, vor fi intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 70-90 km/h.

De asemenea, până la ora 13:00, în mai multe localităţi din judeţele Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud va persista ceaţa densă, vizibilitatea va scădea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, şi vor fi condiţiile de formare a poleiului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.