Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, ATAC DUR după ce Nicolicea a fost scuipat de un protestatar: Nu fac nicio plângere la poliție. Sunt niște paraziți (VIDEO)

stirileprotv.ro
codrin-stefanescu

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce a fost apostrofat pe stradă de protestatarul Ion Olteanu, în Dobreta Turnu Severin, că este un parazit „care pe bani externi înjură, promovează violența, agresivitatea”, precizând că nu va face plângere la poliție.

„Nu am de gând să fac nicio plângere la poliție. Este de ajuns că astfel de personaje există ca să înțeleagă toată lumea unde s-a ajuns. Un singur om dă peste cap o întreagă comunitate, neavând serviciu, loc de muncă, nefiind integrat societal. El spune că este activist social și recunoaște public că este finanțat din străinătate ca să înjure instituțiile, șefii instituțiilor, cei din administrație, ș.a.m.d., pe cine i se spune. El nu produce plus valoare pentru țară, nu are un aport la binele unei națiuni. El este un parazit. Sunt niște paraziți care pe bani externi înjură, promovează violența, agresivitatea și distrug ceea ce restul comunității încearcă să construiască. Le distrug inclusiv pacea oamenilor internă și pacea familială și pacea comunității astfel de indivizi. Bineînțeles că există legi care trebuiesc doar aplicar, pur și simplu”, a afirmat Codrin Ștefănescu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că protestatarul #rezist, Ion Olteanu, care l-a agresat verbal atât pe el, cât și pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, este cunoscut în Drobeta Turnu Severin ca o persoană care are astfel de acțiuni inclusiv la evenimente naționale importante.

„În Turnu Severin este cunoscut ca o persoană care face astfel de crize inclusiv de zilele importante naționale. A făcut de 1 decembrie, va face de 24 ianuarie. E deja cunoscut lucrul acesta. Să nu înțeleagă lumea că astfel de personaje bizare au nevoie de ajutor medical. Nu, pentru că sunt foarte sănătoase. Ei își asumă și pe bani astfel de acțiuni”, a completat social-democratul.

Întrebat de MEDIAFAX dacă se impune o modificare a legislației, în sensul înăspririi sancțiunilor pentru astfel de acțiuni, Codrin Ștefănescu a spus că probabil odată cu trecerea timpului va fi modificată și legislația, însă deocamdată legile trebuie mai întâi aplicate.

„Este vorba de un mod de agresiune care se pedepsește legal, pentru că nu poți să vii să arunci cu vopsea și să pui cuțite în fața Ministerului Justiției și să primești o amendă pe care nu o plătești. Nu poți să vii în fața casei omului, proprietate privată, să îi distrugi bunurile, gardurile, mașina, și să rămâi nesancționat. Asta numai în România se întâmplă, dar în România s-au întâmplat tot felul de lucruri bizare, că numai în România am avut protocoale secrete, probe false. Numai în România am avut elite ca la Oradea și la Ploiești. (...) Sigur că, odată cu timpul, probabil că se va modifica și legislația, probabil că vom deveni mult mai europeni. Și la partenerii noștri din UE democrația este acceptată și înțeleasă după niște norme și reguli – până în momentul în care afectezi viața celuilalt, ori în momentul în care te duci peste casa omului să scrii cu spray, să îi agăți toalete, să îi nenorocești mașina și bunurile, asta nu mai este democrație. Asta este deja faptă penală”, a explicat Codrin Ștefănescu.

Chestionat dacă a discutat cu Eugen Nicolicea, secretarul general al PSD a răspuns: ”Domnul Nicolicea este obișnuit. Sunt câțiva aceștia care au deviații comportamentale și efectiv îi ignoră. Așa cum am făcut și noi și oamenii de pe stradă din Turnu Severin, oameni foarte cumsecade și cu frica de Dumnezeu și care pur și simplu își făceau cruce. Asta a fost reacția văzută”.

Reacția lui Codrin Ștefănescu vine după ce deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat și înjurat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, acesta din urmă acuzându-l că a făcut legi pentru a elibera tâlharii și violatorii.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

De asemenea, secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a fost apostrofat de către protestatar. Ambele incidente au fost filmate de către Ion Olteanu și postate pe contul personal de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.