Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu, mesaj pe Facebook: A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj şi alţii joacă ping-pong

codrin stefanescu

Codrin Ştefănescu a transmis un mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre numeroase plecări din rândul PSD, în timp ce ”alţii joacă ping-pong” făcând referire la partida dintre Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici. ”Vorbeşte careva cu oamenii āştia?”, a scris Ştefănescu.

”A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj. Au plecat deputaţii Mihai Popa şi Mihai Mohaci de la Braşov. Şi alţii joacă ping-pong ! Vorbeşte careva cu oamenii āstia?”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. ”Te remaniez”, i-a spus, în glumă, premierul ministrului Finanţelor.

Tot sâmbătă, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, şi-a anunţat plecarea, după 14 ani. ”The end. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Socol pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.