Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu a explodat după atacurile lui Iohannis: 'Noua securitate i-a făcut un nou punctaj. Miniștrii au fost refuzați ilegal'

Inquam Photos / Octav Ganea
codrin stefanescu dna

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu reacționează dur după ce Klaus Iohannis a anunțat că a transmis PSD-ului în scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de miniștri, Eugen Nicolicea, Oana Florea și Liviu Brăiloiu, precizând că este vorba despre proasta guvernare și justiția, pe care a catalogat-o sub asaltul PSD. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Ștefănescu a afirmat că „noua securitate i-a făcut un nou punctaj” și că miniștrii au fost refuzați ilegal.

„Noua securitate i-a făcut un nou punctaj dlui Iohannis și l-a scos în conferință de presă. (...) să ne spună că ne boicotează și ne blochează mai departe cu guvernarea. Iohannis urăște din tot sufletul lui pe toți cei care au luptat și luptă împotriva sistemului paralel, pe care el îl menajează și la ordinele căruia răspunde. (...) Toți acești miniștri pe care i-a refuzat ilegal îi urăște el și sistemul în fața căruia el răspunde la comenzi”, a spus Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.