Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu a luat foc: 'Adio produse românești! Și suntem abia în a doua zi de guvernare liberală'

codrin stefanescu

Adio produse românești, este reacția fostului secretar general al PSD Codrin Ștefănescu la declarațiile noului ministru al Agriculturii, Adrian Oros, referitoare la proiectul Casei de Comerț Unirea, unde se comercializează produse alimentare românești.

„Adio produse românesti! Cartofi, varzā, rosii, ceapā, mere, brânzā, ouā, miere plus alte sute de bunātāturi traditionale vor fi interzise! Asta vrea Orban si noua camarilā de la Palatul Victoria! Totul sā fie de import, totul de la stāini! Si suntem abia in a doua zi de guvernare liberalā”, scrie Codrin Ștefănescu.

Ion Ștefan anunță jihadul în ministerul Dezvoltării: 'Înșurubații prin pile și relații să își găsească un alt loc de muncă'

„Eu nu am fost de acord cu acest proiect nici cât eram în Comisia pentru Agricultură, nu mi se pare un lucru serios, care poate rezolva o problemă. Explicaţia a fost că prin aceste magazine se vor promova produsele locale şi tradiţionale. Produsele locale trebuie promovate în locul în care se produc, iar cele tradiţionale în alt loc. Nu mi se pare că a avut un impact economic şi social”, a spus Adrian Oros, ministrul Agriculturii, în cadrul unei conferinţe de presă.

Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea este cea mai mare companie înfiinţată în 2019, cu un capital social de 93 de milioane de lei, din bugetul statului.

Adrian Izvoranu, preşedintele societăţii, anunţa recent că a închiriat spaţii şi a discutat cu furnizori din toată ţara pentru a deschide 80 de magazine cu produse agroalimentare româneşti în următorii doi ani, stabilite în planul de buget.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.