Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu dă de pământ cu Clotilde Armand: În București se trăiește mai rău decât în Ucraina / Video

zin.ro
codrin stefanescu

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, Codrin Ştefănescu, tună și fulgeră! Acesta s-a săturat de lipsa căldurii și a apei calde cu care se confruntă bucureștenii și a ieșit la atac, dând de pământ cu primarul Clotilde Armand.

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie s-a săturat de lipsa apei calde și a căldurii din apartamentele din București și în special din Sectorul 1 și sare la gâtul primarului Clotilde Armand.

Acesta este consternat de faptul bucureștenii trebuie să trăiască mai rău decât oamenii din Herson în frig și fără apă caldă.

”Suntem în București, capitala României, țară membră UE. Suntem pe Bulevardul Ion Mihalache, unde avem situația următoare în spatele meu este blocul B2, care nu are căldură, următoarele șase blocuri nu au căldură, pe partea cealaltă nu au apă. Situația asta nu este numai la Sectorul 1, unde este Clotilde, este în tot Bucureștiul. Nu este apă pe Brâncoveanu, nu este apă pe Colentina, era cât pe ce ca Spitalul Fundeni să rămână fără apă.

Oamenii care locuiesc în aceste blocuri sunt bătrâni, sunt pensionari, sunt oameni cu dizabilități, sunt care au copiii. Aceștia mi-au spus frigul de afară este deja, frigul din interiorul caselor lor” a spus Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, la România TV.

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie susține că în prezent, în București, sunt 23 de cartiere fără încălzire și 18 cartiere fără apă caldă și spune că pentru această situație sunt de vină primarii USR.

”Suntem aici, în sectorul lui Clotilde, este inimaginabil ce se întâmplă în capitala României, țară membră UE, unde în momentul de față sunt 23 de cartiere fără încălzire și 18 cartiere în București fără apă de niciun fel. Adică sunt oameni care cară cu găleata câte șase, opt, nouă etaje apă ca să aibă pentru toaletă în capitala României condusă de #rezist cu Nicușor Dan, Clotilde și cu cel de la sectorul 2”, a mai spus Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu este extrem de revoltat și spune că a vorbit cu foarte mulți oameni, care efectiv sunt disperați pentru că marea majoritate au copii mici.

”Temperatura de afară este exact ca temperatura din casă, nu că sunt caloriferele reci. Oamenii au făcut sesizări, au făcut plângeri, sună, bineînțeles că la Primăria Capitalei, la primăriile de sector, la Clotilde, nu răspunde absolut nimeni, nimeni nu se intereseează”, a mais spus Codrin Ștefănescu.

Acesta a spus că a făcut o scrisoare către Guvern și Prefectul capitalei prin care le solicită să intervină în acest caz pentru că nu este n ormal ca oamenii să stea în frig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.