Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu dă ultimele detalii: 'Dragne e, în continuare, internat. Nu vrea să fie operat. Medicii o să îi facă infiltrații ca să îl pună pe picioare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a declarat, că Liviu Dragnea rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltrații „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operație din iunie încolo, potrivit mediafax.

Citește și: Vești bune pentru Alina Bica! Decizia pe care a luat-o instanța astăzi

„E în continuare internat. Nu, nu a fost operat și se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluție intermediară, adică o să îi facă infiltrații care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie și alegeri, dar tot la operație va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observația medicilor. Este încă internat. Va ieși din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut și el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Citește și: Bomba a fost aruncată:’România s-ar putea retrage din proiectul…’

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a adăugat că CEx al PSD, care trebuia să aibă loc joi pentru validarea listei candidaților la europarlamentare, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.