Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, după mitingul PNL: Ăsta nu mai e partid de opoziție. A fost un mega-fâs, au rămas doar 3.000 de participanți la Klaus Iohannis

ziuanews.ro
codrin-stefanescu-psd

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a catalogat mitingul PNL din Piața Victoriei ca fiind „jalnic” și a apreciat că liberalii nu mai arată ca partid de opoziție puternic.

„Se pare că marele miting PNL a fost un mega-fâs. A fost jalnic, lamentabil. Să blochezi arterele din jumătate de București și să îți vină în jur de 12.000 de participanți și doar 3.000 să rămână când vorbește invitatul de onoare, adică Klaus Iohannis, este absolut halucinant. Ăsta nu mai e partid de opoziție. Mă așteptam ca la jumătate de oră după acest eșec să se anunțe ceva demisii, să își ceară scuze, să se întâmple ceva. Nu s-a întâmplat nimic. Orban și ai lui continuă să trăiască în propria bulă în care își comandă sondaje de opinie și au început să creadă în propriile minciuni vizavi de scorul electoral. Nici realitatea din Piața Victoriei, la ceea ce au convocat ei, nu îi obligă să vadă adevărata față a lucrurilor”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Mai mulți liberali au anunțat, sâmbătă, de pe scena evenimentului de prezentare a candidaților la alegerile europarlamentare, că în fața Guvernului s-ar fi strâns 50.000 de oameni, Rareș Bogdan anunțând chiar 60.000 de susținători.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că în Piața Victoriei ar fi fost sub 10.000 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.