DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Codrin Ștefănescu explică 'miza atacurilor suburbane îndreptate împotriva lui Liviu Dragnea'

F. P.
Alianța pentru Patrie
Alianța pentru Patrie APP

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patria, afirmă că la adresa partidului pe care îl reprezintă și la adresa lui Liviu Dragnea se desfășoară o campanie de denigrare pusă în scenă de cei care se opun discursului suveranist promovat de APP. După ce pe rețelele de socializare au apărut pagini false ale APP pe care se susținea că Liviu Dragnea ar fi fost bătut și violat în închisoare, Codrin Ștefănescu pune aceste atacuri în contextul unui efort finanțat din afara țării de a o promova pe Laura Codruța Kovesi în funcția de președinte.

„Vreau să vă explic public ceea ce se întâmplă azi în România, ca să înțelegeți, cu toții, în mod foarte clar și exact, care este miza atacurilor suburbane îndreptate împotriva lui Liviu Dragnea, în ultimile săptămâni.

În România se pregătește etapa finală a ”marii invazii”! A mai fost una cu Barna, în 2020. Nu le-a reușit!

Astfel, astăzi în acest moment, zeci de Fundații și O.N.G.-uri, cu sute de filiale județene și orășenești, finanțate toate din străinătate, alte sute de organizații soroșiste, neomarxiste și globaliste, cu toate filialele lor teritoriale, împreună cu grupări întregi de trădători din structuri de stat, parlament, guvern, partide politice și grupări politice, noile ”partide de buzunar” înființate ca ciupercile după ploaie, cu toți împreună și la aceeași comandă, pregătesc platforma și candidatura la președenție a Laurei Codruța Koveși, pentru alegerile din 2024.

În acest context explicat mai sus, singura structură politică, autentic românească, nefinanțată din străinătate, nepenetrată de sistem, care s-a luptat și în trecut cu neomarxiștii, #reziștii, globaliștii pe toate fronturile, se regăsește astăzi în A.P.P., partid pe care l-am constituit în jurul lui Liviu Dragnea, partid care poate să scoată (și va scoate în mod cert) România din ghearele acestor trădători de țară. Dragnea și A.P.P. sunt considerați de artzanii acestei invazii, ca principalul pericol!

Pentru că noi toți, suveraniștii, cei din echipa ”Dragnea și patrioții” – astăzi membrii fondatori ai A.P.P., ne-am luptat în trecutul apropiat și o vom face și-n viitor, pentru ca resursele țării să fie ale românilor, pentru ca deciziile pentru români să le ia românii, pentru eliminarea supraimpozitărilor impuse de U.E. și Bruxelless, pentru plafonarea facturilor la energie electrică și gaze (consumatorul casnic cât și pentru industria românească), pentru subvențiile în agricultură, toate în favoarea țăranilor și producătorilor români, pentru eliminarea monopolului multinaționalelor asupra tot și toate, pentru a ține pe loc robor-ul, pentru a elimina și diminua taxele și impozitele, pentru o educație școlară românească, pentru un sistem de sănătate cadrat pe nevoile tuturor românilor, pentru biserica ortodoxă română, pentru tradiții, pentru moștenirea noastră din moși strămoși, pentru familia tradițională românească!

Adică, noi am promovat exact opusul a tot a ceea ce au executat la ordin extern reprezentanții actualei puteri, ai mișcărilor #rezist, neomarxiste, globaliste, reprezentanți ai intereselor străine.

Consecința este că acești ”invadatori”, susținuți de o mare parte a sistemului, inclusiv de secțiunea ”securist-coldistă”, ”presa cu epoleți”, mișcarea haștag din spațiul online, cu toții finanțați, susținuți și sprijiniți de același sistem comanditar, și cu toți având aceeași țintă impusă: Liviu Dragnea și A.P.P.! Adică aceia care își permit să le țină piept și să se lupte cu ei la vedere, în ideea de a recupera România de sub influența lor.

Așa au început atacurile mizerabile! Ne-au clonat pagininile personale, paginile oficiale ale A.P.P., și-au activat grupurile de pe rețelele de socializare – inclusiv cele de pe ”YouTube”, ”fermele” deținătoare de zeci de mii de conturi false, grupurile de presă create de-a lungul timpului! Au mobilizat mii de activiști soroșiști, neomarxiști, reziști din spațiul online, au pus la bătaie resursele lor financiare uriașe, au promovat pe toate canalele texte, mesaje defăimătoare, știri oribile și toxice, toate la adresa noastră.

Ultimul atac suburban a fost cel legat de subiectul ”violării liderului A.P.P. – Liviu Dragnea – în pușcărie”.

Am închis ”paginile fake” create de aceste structuri, care au promovat aceste mizerii. Am reușit asta cu ajutorul, puterea și sprijinul imens al oamenilor care au venit alături de noi în A.P.P. Pentru că avem deja un număr imens de oameni curajoși, de patrioți, de suveraniști, prezenți și-n spațiul virtual, inclusiv vloggeri și influenceri, care s-au săturat de situația insuportabilă în care a ajuns familia lor, prietenii lor, țara lor și de gradul de sărăcie în care ne-au adus pe toți, acești slujbași ai intereselor străine. Prin urmare românii reacționează, ne sprijină și se implică în această luptă, în care miza este propria noastră existență ca popor.

Liviu Dragnea a fost închis politic, nu pentru a ”avea românul roșii pe masă”, cum în mod cinic a sugerat propaganda sistemului, pe ultima pagină fake pe care am anulat-o. Liviu Dragnea a făcut închisoare politică pentru că nu a vrut să dea resursele țării pe mâna stăpânilor celor care acum îl atacă! Pentru că nu a vrut să închidă minele, pentru că nu a vrut să pună taxe înrobitoare prin care românii să fie sărăciți, pentru că nu a dat grânele țării, sarea, fierul, Portul Constanța și companiile monopol de stat!

Liviu Dragnea a vrut o Românie suverană, iar românii să fie liberi în țara lor! A vrut ca fiecare român să câștige bine prin munca sa, în țara sa, lângă familia sa și să aibă un trai îmbelșugat.

Liviu Dragnea nu a fost nici bătut, nici violat, nici maltratat la ocnă, acolo unde l-au trimis dușmanii țării. În schimb, i s-au violat toate drepturile conferite de către Constituție și legile românești aflate în vigoare.

I-a fost violat dreptul la: muncă, hrană, sănătate, vizite, corespondență; dreptul de a vorbi, de a nu fi ținut în izolare. I s-a interzis până și dreptul de a-și cumpăra țigări, de a decide singur dacă își face sau nu vaccinul anticovid, de a da interviuri presei.

Iar vouă jurnaliștilor curajoși v-au fost violate, cu această ocazie, toate drepturile profesionale: dreptul de a-l vizita, dreptul de a-i pune întrebări, dreptul de a-i lua un interviu; dreptul de a aflat direct din gura lui Liviu Dragnea ceea ce doreați să știți. Iar cititorilor și spectatorilor voștri, de la televiziunile unde moderați emisiuni, sau din jurnalele unde scrieți editoriale, li s-au violat drepturile constituționale de a-l asculta prin intermediul vostru și dreptul de a fi informați corect.

În cazul Liviu Dragnea a fost violată Constituția României, toate legile în vigoare, drepturile și libertățile cetățenești, chiar și dreptul la adevăr.

Iar astăzi, când transmit în numele A.P.P. acest mesaj public, românilor le sunt violate, în general, toate drepturile câștigate cu sânge de generația mea, pe baricade, în Decembrie 1989: dreptul de a fi și de a trăi liberi în propria țară, dreptul de a spune ce gândesc, dreptul de a nu-și pierde casa sau bunurile din cauza ratelor la bănci, dreptul de a-și crește copii fără spaima zilei de mâine, de a avea o viață normală, dreptul la un salariu bun, dreptul de a avea prețuri de bun simț, dreptul de a trăi fără griji în patria lor (unde gazele, petrolul, apa, și toate resursele vitale le aparțin), dreptul de a crede în Dumnezeu și în tradițiile moștenite de la bunicii și străbunicii noștri.

Vă transmit la final că nu vom ceda, știind bine cum va decurge bătălia cu aceste grupuri haștagiste, neomarxiste și globaliste! Vom merge până la capăt în această bătălie cu ei, fără compromisuri și jumătăți de măsură și vom răspunde promt la fiecare atac! Pentru că suntem Alianța Pentru Patrie! Și am decis să nu cedăm niciun milimetru din cele ce v-am spus!”, afirmă Codrin Ștefănescu într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.