Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu intră la rupere după anunțul lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban: 'Au început să țipe ca apucații. Urlă Klaus citind de pe bilețel'

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, critică în termeni duri noul guvern condus de Ludovic Orban.  Reația pesedistului vine după ce Klaus Iohannis a anunțat lipsa banilor de la Ministerul de Finanțe.

Citește și: Reacții FULGER din PSD la anunțul lui Iohannis privind lipsa de bani: Orban confirmă că e lipsit de caracter

„Au inceput sā tipe ca apucatii cā nu sunt bani! Urlā Klaus citind de pe biletelul dat de bāieti! Urlā Orban care oricum nu intelege nimic! Ba sunt! E visteria plinā. Dar pentru pensii, salarii, alocatii si investititii. Nu pentru combinatiile pe care le-ati promis camarilei de partid. Nu pentru prostiile din capul fostilor pedelisti. Si fiti atenti cā vā monitorizām fiecare miscare!”, a precizat pe pagina sa de Facebook Codrin Ștefănescu.

Iată ce declara Klaus Iohannis în acest subiect: „Am aflat de la miniștri de situațiile pe care le-au găsit în ministere. Din păcate, cred că s-a încetățenit noțiunea de moștenire dezastruoasă. Am aflat de la ministrul de Finanțe că pesediștii înainte de plecare au golit finanțele publice și acum suntem în situația în care trebuie să vedem cu facem plățile. Va fi complicat să se închidă bugetul pe anul în curs și cum facem bugetul pe anul viitor. Am avertizat că pesediștii cheltuie banii românilor și nu rămâne nimic în urmă. Din fericire, acest guvern vine cu soluții."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.