Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru colegi: 'Voi sunteți PSD! Voi sunteți speranța oamenilor! Sā nu uitați asta!'

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a transmis, pe Facebook, un mesaj către toți colegii din țară, înainte de votul de duminică.

"Mesaj pentru colegii mei din toatā țara! Pentru primarii PSD și candidații partidului din toate județele! Pentru toate echipele de campanie, pentru organizațiile de femei, tineret și seniori! Ați fost cu toții extraordinari și v-ați bătut peste tot cu o mașinărie penelisto-useristā absolut sinistrā! Care a utilizat toate pârghiile puterii, care a șantajat și amenințat, care a folosit toate mizeriile pāmântului pentru a vå defăima!

Citește și: EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

O mașinărie infernalā, fabulos de bine finanțată și susținută de toate instituțiile statului ocupate de camarila lui Orbán! Dar voi ați demonstrat ca sunteți demni și curajoși, cei mai buni gospodari din comunitățile voastre, oameni care sunt cu adevărat aproape de oameni! Vreau sa va mulțumesc pentru asta! Vā mulțumesc pentru cā ați ales sā luptați sub sigla PSD și nu ați dezertat indiferent de presiunile la care ați fost supuși! Știu ca v-a fost greu.

Știu cā noua conducere a partidului a fost o piatrā de moarā in campania aceasta. Știu ca v-ați simțit total lipsiți de susținere și de apărare de la centru. Dar nu ați cedat, cum nu ați făcut-o niciodatā când partidul a trecut prin clipe grele! Sunt convins cā veți câștiga pentru cā oamenii ne iubesc și au încredere in noi! Voi sunteți PSD! Voi sunteți speranța oamenilor! Sā nu uitați asta!", a scris Codrin Ștefănescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.