Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu: Pe întelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din tarā!

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu a comentat pe pagina sa de Facebook ultimele declarații ale președintelui Klaus Iohannis care într-o declarație de la Palatul Cotroceni a criticat dur Partidul Social Democrat (PSD) pentru toată activitatea sa și a cerut românilor să voteze PNL la alegerile din 6 decembrie:

Vezi și: Beatrice Mahler lansează un avertisment TERIBIL: 'Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari. Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult'

”Pe întelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din tară! Dragnea și PSD au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L. Astăzi, toți la tine in partid! Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale! Iar binomul tău i-a anchetat pe medici, unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au indrăznit să facă aceste achiziții! Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, a scris fostul secretar general al PSD din perioada lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.