Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu pune PRESIUNE mare pe ministrul Justiției, în urma scandalului din DNA: 'I-am cerut lui Tudorel Toader să-și facă meseria'

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu spune că nu i-a cerut ministrului Justiției revocarea Laurei Codruța Kovesi, în urma scandalului care a lovit Direcția Națională Anticorupție. Liderul PSD susține, însă, că Tudorel Toader trebuie să prezinte de urgență un raport despre situația de la DNA, în urma înregistrărilor apărute.

"Domnul Tudorel Toader s-a întors din Japonia ca să ne anunțe un anunț despre marea anunțare. Așteptăm cu nerăbdare să ne pregătească raportul și concluziile. L-am întrebat de ce nu a prezentat nicio măsură. Nu-și face nimeni datoria. Am văzut aseară că domnul Iohannis a spus că niște penali se luptă cu sistemul și cei care vin la comisii sunt tot niște penali. Toate aceste înregistrări care au șocat România nu fac cât o ceapă degerată și noi suntem niște proști. Dacă acest scandal se isca în Germania, toate secțiile erau sigilate.

Citește și: Atac DUR la adresa premierului Viorica Dăncilă: 'Aţi ratat cu brio momentul prin care aţi fi putut fi un exemplu pozitiv al decenței'

Nu am cerut cu subiect și predicat ceva concret. "Nu am zis: Tudorele, revoac-o pe Kovesi!"

Nu a cerut nimeni o revocare. Organele statului trebuie să facă ceva. Dacă nu se face ceva, România și instituțiile statului o să creadă că este tot un centru de putere. Am cerut ca domnul Toader să vină cu un raport. I-am cerut lui Tudorel Toader să-și facă datoria", a declarat Codrin Ștefănescu la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.