Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, replică dură după ce Marcel Ciolacu a afirmat că Dragnea vrea să-și facă partid: 'Te agiți inutil de când a fost eliberat'

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea, îi transmite un mesaj dur lui Marcel Ciolacu, după ce președintele PSD le-a transmis colegilor de partid că Dragnea ar avea intenția să înființeze o nouă formațiune politică. Codrin Ștefănescu îl numește „trădător” pe Ciolacu și afirmă că liderul actual al PSD va avea soarta lui Valeriu Zgonea (fost lider PSD care a pozat în reformator, dar care a ieșit din politică după ce a fost trimis în judecată de DNA, n.r.).

„Mesaj pentru Marcel! In poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi! Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica! Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al romanilor! Nepenetrat de academisti SRI ca tine și ca alții din conducerea noului PSD. Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând in derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea! Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți in stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa. Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar incolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred in dreptate pana la capāt! Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct. #faratradatoriinfunctiipublice”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.