Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, replică EXPLOZIVĂ la atacurile lui Adrian Țuțuianu: Un TRĂDĂTOR și un traseist! Se gudura pe lângă dictator

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, l-a acuzat pe Codrin Ștefănescu că era omul care îi făcea treburile murdare lui Liviu Dragnea și chema la el miniștrii sau secretari de stat pentru a le da ordine, unele dintre ele presupunând încălcarea legii. În replică, Codrin Ștefănescu afirmă că Țuțuianu este un trădător, un traseist, care a ”primi un șut fix în fund” și îi amintește în anumite vremuri ”se gudura pe lângă dictator”.

Citește și: Adrian Țuțuianu a început să vorbească: DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Codrin Ștefănescu

”S-a apucat unu’ Tutuianu de la Pro Romania sa ma injure pe mine si pe Badalau. Cā suntem rāi ptr ca l-am dat afara din partid ca pe un tradator jalnic ce este. Cā nu am semnat si noi scrisoarea anti-Dragnea a cārei autor cicā este chiar el! Cā ne-am luptat cu statul paralel si abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Cā nu l-am lāsat sa se poarte ca un mic tiran pe mosia lui numita PSD Dambovita. Unde-i trata pe toti cu maxim sictir. Si c-a primit ptr asta un sut fix in fund, cand nu se astepta ! Cum adica, care Tutuianu ? Āla cu inregistrarea din sedinta! Āla care-i numea dobitoci si oligofreni pe proprii sai colegi de partid din toatā tara. Cā nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat si māscārit. Āla de se visa presedinte de tara, lider balcanic si european, stāpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langā “dictator” sa ajungā vice la Senat si apoi ministru la apārare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vā amintiti de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, scrie Codrin Stefanescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.