Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu S-A APRINS la adresa activiștilor hastag, după declarațiile lui Florentin Pandele

Inquam Photos / Octav Ganea
codrin stefanescu dna

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că îi înțelege supărarea și îngrijorarea lui Florentin Pandele atunci când vorbește despre hărțuirea familiei sale, doarece și el și colegi din partid au trecut prin situații similare.

Citește și: Liviu Pleșoianu, POTOP de acuzații: 'Carmen Dan e la DNA după ce l-a înfruntat pe Iohannis '

„Nu știu dacă unii se vor anunța sau nu după acest anunț, însă trebuie spus foarte clar că Florentin Pandele a lansat în dezbatere publică două teme extrem de importante de pe buzele tuturor: siguranța cetățeanului și lipsa de aplicare a legilor în domeniul siguranței cetățenilor. Eu personal îi înțeleg supărarea, dezamăgirea și îngrijorarea, atunci când vorbește de hărțuirea familiei sale, a copiilor și acelor dragi de către așa-zișii activiști sociali de tip hashtag. Pentru că și eu și mai mulți colegi de-ai mei au trecut prin situații similare, cunoaștem exact ce se întâmplă în condițiile de astăzi și suntem la fel de siderați, autoritățile niciodată nu intervin și nu pun în aplicare legile în vigoare”, a afirmat Codrin Ștefănescu, vineri, pentru MEDAFAX.

Acesta a adăugat că nu știe dacă primarul orașului Voluntari chiar va candida ca independent la alegerile prezidențiale.

„Nu știu și nu am de unde să știu dacă Florentin Pandele chiar își va depune candidatura ca independent, dar aceste două teme pe care le-a lansat cu siguranță vor fi subiecte de mare interes. Cred că nu este român în ultima perioadă să nu fie sugrumat de valul de violență din societate, de lipsa aplicării legilor în vigoare, de faptul că nimeni nu se mai simte în siguranță, de faptul că este atacată familia, inclusiv pe propria proprietate. Sunt lucruri care obligatoriu vor crea un val de simpatie și vor fi amplu discutate. Eu sunt foarte atent dacă domnul Pandele va insista cu aceste două teme, pentru că, pe mine personal, chiar mă interesează”, a conchis Ștefănescu.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a anunțat, joi seară, că intenționează să candieze la alegerile prezidențiale ca independent, subliniind că soția sa, Gabriela Firea, nu își dorește această funcție. El a explicat că a hotărât să candideze fiindcă nu mai are încredere în instituțiile statului și trebuie să existe acțiuni pentru schimbarea României.

Pandele a mai vorbit despre faptul că protestatarul numit Marian Ceaușescu, care a avut discuții în contradictoriu cu Gabriela Firea după şedinţa CEX al PSD de marţi, a intrat pe proprietatea sa, i-a speriat copii şi a făcut scandal.

„În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă. A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie. Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic!”, a explicat Florentin Pandele, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.