Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu se delimitează de campania 'Halep, huiduită' de pe Facebook: Harabagiu 'a crezut că e o comunicare foarte bună'

codrin stefanescu

Pe Gabriela Firea au huiduit-o, pe Arena Națională, vreo 2.000  de spectatori, a afirmat secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu, la emisiunea ”Talk News”, de la Realitatea TV.

Întrebat dacă ceilalți aproximativ 18.000 de spectatori de pe stadion au huiduit-o pe Simona Halep, Ștefănescu a menționat că „nu a spus așa ceva”.

George Harabagiu, coordonatorul campaniei PSD împotriva Simonei Halep de pe Facebook ar fi luat decizii de la ”sine putere”, spune social-democratul.

Simona Halep a dat o nouă lovitură financiară, după Roland Garros

„A crezut că e o comunicare foarte bună. (...) Eu am avut consilieri care, din exces de zel, au făcut mai mult rău. Ca să-și apere șeful. Fără ca eu să le dau OK-ul. (...) Harabagiu a fost destituit după acest colaj. A spus că a greșit. Nu-și face nimeni seppuku altfel”, explică el.

Guvernul Dăncilă stârnește revolta localnicilor din Gorj: 'Nu se poate așa ceva! Este bătaie de joc'. Gazoductul BRUA, în pericol

Pe paginile PSD, membrii de partid nu au fost de acord cu acest colaj, susține Ștefănescu, precizând că ”în orele în care au stat online mesajele, am primit multe critici de la colegii de partid”.

Referitor la scandalul care i-a succedat celui cu Halep, cel dintre Gabriela Firea și soprana Angela Gorghiu, secretarul general adjunct al PSD susține că edilul Capitalei nu a avut cunoștință despre comunicatul prin care a răspuns unor acuzații ale artistei susținând că aceasta i-ar fi solicitat să intervină pe lângă Direcţia de Impozite şi Taxe sector 2, sau ANAF, pentru ştergerea unor datorii. ”Comunicatul a fost dat de echipa de presă”, a precizat Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.