Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coinbase dezvăluie planuri pentru magazinul de aplicații pentru criptomonede pe fondul reorientării globale

criptotendencia.com
monede virtuale criptomonede

Coinbase, cea mai mare platformă de criptomonede din SUA, a anunțat planurile sale de a lansa un magazin de aplicații pentru criptomonede.

O postare pe blogul CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a dezvăluit planurile pentru un magazin de aplicații, afirmând că, deși „economia criptomonedelor este încă în stadiile incipiente, [...] este clar că în fiecare an va crește și mai mult.”

„Apple nu a încercat să construiască fiecare aplicație pentru iPhone, a împuternicit dezvoltatorii și a oferit utilizatorilor de telefonie mobilă o modalitate simplă de a accesa noi aplicații inovatoare. Trebuie să facem același lucru și în cripto.”

Armstrong a estimat că acum există „[zeci] de miliarde de dolari de activitate economică care rulează pe DApps”.

Postarea a subliniat, de asemenea, angajamentul Coinbase de a extinde numărul de active criptografice pe care le susține și de a crește viteza noilor listări, anunțând planuri de reducere a revizuirii sale juridice pentru listări prospective și de lansare a unei „zone experimentale” pentru active noi. ”

Procesul de revizuire juridică va fi redus de la 70 de întrebări la 12.

Deși observă că multe active pot să nu îndeplinească criteriile Coinbase pentru a fi listate pentru tranzacționare din motive de reglementare, bursa consideră că poate oferi funcționalități de portofel de bază, cum ar fi servicii de custodie și transfer pentru „majoritatea activelor”.

Armstrong a subliniat, de asemenea, dorința Coinbase de a deveni o companie „globală”. În timp ce postarea caracterizează Coinbase că se concentrează în prezent pe livrarea produselor sale într-un „set restrâns de regiuni”, în schimb speră să lanseze noi produse „în majoritatea țărilor în mod implicit”, mergând mai departe.

Noile planuri ale Coinbase vin pe măsură ce autoritățile de reglementare urmăresc din ce în ce mai mult să opereze la nivel global schimburile de criptomonede , autoritatea de conduită financiară din Regatul Unit ordonând Binance să înceteze toate „activitățile reglementate” din jurisdicție.

Răspunzând la o represiune cripto mai amplă din China, Huobi a interzis utilizatorilor chinezi accesul la produsele sale derivate , pe lângă comercianții cu amănuntul din Marea Britanie.

În aprilie, autoritatea de reglementare financiară a provinciei canadiene Ontario a acuzat Bybit și Kucoin de încălcarea legilor locale privind valorile mobiliare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.