Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colaborare de SENZAŢIE în lumea rockului - Ozzy Osbourne şi Elton John lucrează la un single

www.eltondaily.com
Ozzy Osbourne si Elton John

Ozzy Osbourne lucrează împreună cu Elton John pentru o piesă nouă, a anunţat Sharon Osbourne la emisiunea „The Talk”, potrivit news.ro.

Întrebată care sunt planurile muzicianului pentru 2020, după un an în care Ozzy Osbourne a amânat turneul din cauza problemelor de sănătate, soţia lui a spus: „Multe lucruri bune. Sănătate. Şi, pentru fanii lui, să facă ceea ce iubeşte, adică să meargă în turneu, să fie acolo pentru ei. Şi, da, va exista şi muzică nouă şi va fi minunată. Toţi prietenii lui vor cânta. Face o piesă cu Elton. Sunt multe lucruri bune”.

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a reprogramat concertele pe care trebuia să le susţină în 2019 în Europa pentru perioada octombrie - decembrie 2020.

Partea americană „No More Tours 2” va începe pe 27 mai 2020, în Atlanta, şi va fi încheiată pe 31 iulie, în Las Vegas.

Citeşte şi: Patru premiere în top 10 după primul weekend al anului

În noiembrie 2019, Osbourne a lansat piesa „Under the Graveyard”, primul lui single din ultimii zece ani, la care a colaborat cu basistul Duff McKagan şi bateristul Chad Smith. Cântecul va fi inclus pe albumul „Ordinary Man”, ce urmează să fie lansat luna acesta.

Luni, a fost lansat videoclipul piesei „Straight To Hell”, cel mai nou single de pe viitorul material de studio.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume.

În 2006, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii lui Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13”, în 2013. În 2007, Osbourne a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars.

Alături de Sharon, soţia, Kelly, una dintre cele două fiice, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

Elton John, premiat recent cu un Glob de Aur pentru cântecul original „I’m Gonna Love Me Again” din filmul „Rocketman”, pe care l-a produs, va susţine anul acesta peste 100 de concerte în turneul de adio „Yellow Brick Road”, început în septembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.