Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colaboratori ai lui Trump denunţă o carte care-l prezintă drept inapt

Donald Trump

Mai mulţi colaboratori ai lui Donald Trump dau asigurări că preşedintele este perfect apt să-şi îndeplinească funcţia şi au denunţat o carte răsunătoare care afirmă contrariul, scrie AFP, conform news.ro.

Simultan, Steve Bannon, un fost consilier special lui Donald Trump, a încercat duminică să se distanţeze de unele dintre declaraţiile sale citate în această carte a jurnalistului Michael Wolff intitulată "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (Foc şi pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump), declaraţii care i-au adus lui Bannon  furia preşedintelui la a cărui alegere a contribuit.

Trump a replicat sâmbătă acestei cărţi - care-l prezintă ca limitat şi instabil intelectual - catalogându-se el însuşi drept un ”geniu foarte stabil”. El şi-a continuat contraofensiva duminică. ”Trebuie să înfrunt o carte falsă scrisă de un autor complet discreditat”, a scris el Twitter.

Trump a fost susţinut de mai multe personalităţi din administraţia sa, care au intervenit în emisiuni politice duminicale la posturi americane.

”Preşedintele este un geniu politic, care a câştigat împotriva a 17 persoane incredibil de talentate” în alegerile primare republicane, ”care a răsturnat dinastia Bush, care a răsturnat dinastia Clinton”, a declarat la CNN Stephen Miller, un consilier la Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.