Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colecțiile digitale NFT Marvel vor fi disponibile pe piața VeVe până în 2022

Marvel
Marvel supereroi

Piața colecțiilor digitale VeVe va avea în curând jetoane oficiale nefungibile (NFT) și cărți de benzi desenate digitale de la Marvel.

Inițialele NFT vin de la non-fungible token. Token-ul este o dovadă care îi dă posesorului acces la o valoare digitală. Caracterul non-fungibil presupune că token-urile nu pot fi replicate. Aceste caracteristici fac din NFT-uri bunuri digitale unice, iar asta suscită interesul colecționarilor.

Într-un anunț făcut săptămâna aceasta, Marvel Entertainment a declarat că a colaborat cu Orbis Blockchain Technologies pentru a lansa token-uri nefungibile, sau NFT-uri, și colecții digitale pe aplicația VeVe marketplace începând cu sfârșitul acestui an. Potrivit companiei de divertisment, NFT-urile vor include colecții digitale și cărți de benzi desenate pe care fanii Marvel le pot tranzacționa, precum și afișa în showroom-uri virtuale.

"Sperăm să extindem limitele a ceea ce poate fi fandom-ul Marvel, începând cu colecții digitale personale și interactive pe care, prin intermediul NFT-urilor, fanii le pot colecta, partaja și bucura cu adevărat într-un mod pe care nu au putut să-l facă până acum", a spus Vicepreședintele Marvel pentru dezvoltare și strategie de afaceri Daniel Fink.

Toate colecțiile digitale Marvel vor fi disponibile pentru utilizatori pentru a cumpăra și vinde altor persoane pe piața secundară a platformei VeVe cu jetonul în aplicație Gems (GEM). Aplicația VeVe acceptă plăți cu cardul de credit pentru jetoane și oferă deja colecții digitale cu personaje din DC Comics, Star Trek și alte francize. Unele dintre cele mai cunoscute personaje din Marvel includ Wolverine, Spiderman, Iron Man și Captain America.

Deși Marvel nu a fost în mare parte implicat direct în spațiul criptografic, artiștii individuali își pot oferi în continuare munca cu personaje cunoscute. În februarie, un NFT cu un desen Spiderman de Adam Kubert s-a vândut cu peste 25.000 de dolari pe Portion.io, o platformă care permite utilizatorilor să creeze și să liciteze artă rară.

În plus, activele digitale și aspectele spațiului criptografic și-au găsit drumul în Universul Cinematic Marvel. Al treilea episod din seria Șoimul și soldatul de iarnă disponibil pe Disney + a făcut referire la o recompensă bitcoin ( BTC ) de 59 de milioane de dolari .

Piața VeVe a raportat că a vândut mai mult de 580.000 de NFT-uri începând cu decembrie 2020. Cointelegraph a raportat în mai că volumul de tranzacționare NFT în spațiu ar putea ajunge la 175 de milioane de dolari până în octombrie, cu o capitalizare pe piață a industriei de 470 de milioane de dolari, scrie cointelegraph.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.