Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colectiv: Premierul interimar le-a mulțumit ambasadorilor UE, SUA pentru ajutor

ambasadori

Primul-ministru interimar Sorin Cîmpeanu s-a întâlnit cu ambasadorii la București ai statelor membre ale Uniunii Europene, al Statelor Unite ale Americii și al Canadei.

Cu această ocazie șeful Executivului le-a mulțumit pentru solidaritatea pe care partenerii externi au arătat-o pentru România și pentru tot sprijinul acordat celor aflați în suferință, în special pentru asigurarea tratamentului de specialitate.

Totodată, în cadrul întâlnirii au fost prezentate principalele acțiuni întreprinse de autoritățile din România în sprijinul persoanelor care au avut de suferit în urma tragicului eveniment din Clubul Colectiv, situația prezentă a celor spitalizați în România și a celor care au fost transportați pentru tratament în străinătate.

Cîmpeanu a discutat cu ambasadorii și despre posibilitățile de sprijin, în continuare, pe care partenerii din străinătate îl pot oferi, modalitățile concrete prin care acest sprijin poate fi alocat cât mai eficient și coordonat pentru cei aflați in suferință. La întâlnire au mai participat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.