Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școlile și grădinițele din Sectorul 4 au nevoie de peste 100 de milioane de euro pentru consolidare și reabilitare

GAL
copii scoala

Primăria Sectorului 4 din București anunță că pentru consolidarea și reabilitarea școlilor și grădinițelor este necesară o investiție de peste 100 de milioane de euro. Banii ar putea veni prin Programul Național de Relansare și Reziliență (PNRR), anunță autoritățile locale. Suma de 117 milioane de euro de la PNRR este necesară pentru consolidarea și reabilitarea școlilor și grădinițelor din Sectorul 4, relatează Mediafax.

Primarul Daniel Băluță anunță că a finalizat procedurile legale și a depus la finanțare, prin Programul Național de Relansare și Reziliență (PNRR), proiecte ce însumează peste 117 milioane de euro.

„Vom consolida, vom moderniza și vom autoriza ISU și restul clădirilor de școli și de grădinițe în care nu am apucat încă să lucrăm. În ultimii ani, am reușit să punem în siguranță peste 20 de unități de învățământ, pentru care au fost necesare investiții de peste 280 de milioane de lei, dintre care 80 de milioane au reprezentat finanțări din fonduri europene, iar alte 30 de milioane din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a doua”, a anunțat, pe Facebook, primarul Daniel Băluță.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Edilul șef a mai anunțat că a fost aprobat un proiect european în valoare de 52 de milioane de lei pentru a dota 39 de școli și grădinițe cu echipamente de ultimă generație, necesare transmiterii on-line a procesului educational.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.