Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coliziune între un autotren şi o autoutilitară pe autostrada A2: O persoană a fost rănită. Circulaţia oprită pe sensul către Bucureşti

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O persoană a fost rănită în urma coliziunii faţă-spate între un autotren şi o autoutilitară, pe autostrada A2 în apropierea localităţii constănţene Murfatlar, victima, unul dintre şoferi, fiind scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate, informează Agerpres.

Traficul rutier în zona producerii accidentului rutier este oprit pe A2, pe sensul către Bucureşti, pentru a-şi putea continua deplasarea şoferii deviind traseul prin parcarea de la kilometrul 196.

"Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la km 197, pe sensul către Bucureşti, a avut loc o coliziune faţă-spate între un autotren şi o autoutilitară. Potrivit primelor informaţii, în urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată. Traficul rutier este deviat, pe sensul către capitală, prin parcarea de la km 196", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, au fost mobilizate două autospeciale de pompieri, trei echipaje medicale, precum şi elicopterul SMURD.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a anunţat că persoana rănită este conştientă, cu politraumatism major.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.