Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coloana oficială a președintelui Iohannis acuzată că dă peste cap circulația în Capitală/ VIDEO

coloana oficiala

Președintele Klaus Iohannis este acuzat că dă traficul peste cap cu coloana lui oficială atunci când părăsește Bucureștiul pentru a se duce la Sibiu la sfârșit de săptămână.

Aflat în trafic jurnalistul Catalin Striblea de la B1TV a filmat cu telefonul mobil trecerea coloanei oficiale și mai ales zgomotul care o însotește când trece pe lângă mașinile oprite de agenții de la circulație:

”Cand se duce presedintele Iohannis la Sibiu, cartierul nostru, Militari, se opreste in loc. Stam cuminti la trecere, masini trase pe dreapta, ca sa treaca motocicletele, Mercedesurile si ambulantele Presedintelui. Domnu' presedinte, daca tot va suspendati activitatea vinerea la pranz, ca orice bugetar serios, las-o si mai moale cu sirenele alea si cu strigatele " trage pe dreapta", ca se prinde lumea ca ai zi scurta. Altfel, sa stii ca vinerea dupa-masa e cea mai aglomerata zi in cartier la noi si ne-ar prinde bine Politia matale sa faca traficul mai usor, nu sa-l incurce mai rau. Daca vrei un sfat, sa stii ca sambata dimineata la prima ora e mai liber.”, relatează pe contul său de Facbook jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.