Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colonelul Daniel Chelcea, în prima zi la conducerea DSP Sibiu: 'Situația este dificilă, dar am încredere că va fi depășită cu bine'

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Colonelul Daniel Chelcea spune, în prima zi în care se află la conducerea DSP Sibiu, că situația este dificilă, dar are încredere că va fi depășită cu bine. Judeţul Sibiu are cea mai mare incidenţă a cazurilor de COVID-19, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile depășind 9 la mie, potrivit Mediafax.

„Este, în mod evident, o situație dificilă. Vă asigur că, personal, voi depune toate eforturile necesare pentru a gestiona cât mai bine activitatea la Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Am avut parte în această dimineață de discuții cu marea parte a angajaților, urmând ca, în continuarea zilei, să vedem exact unde sunt situațiile de urgență și găsirea de soluții pentru aceste situații. Am încredere că împreună vom depăși cu bine această situație. Sănătatea oamenilor este principalul scop asupra căruia vom lucra neîncetat”, a declarat miercuri colonelul Daniel Chelcea, la instalarea în fruntea DSP Sibiu.

OFICIAL - 24 de județe sunt în scenariul roșu. Peste 10% din totalul cazurilor se înregistrează în București

La rândul său, prefect Mircea Crețu a transmis că are toată încrederea că activitatea Direcției de Sănătate Publică va fi coordonată cu succes și zilele critice vor fi depășite.

„Îi urez domnului colonel doctor Chelcea multă putere de muncă și multă sănătate. (...) Vrem mai mult ca oricând să venim în fața dumneavoastră și a cetățenilor cu fapte, cu soluții implementate, nu cu vorbe, a spus prefectul.

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu are conducere militară, colonelul Daniel Chelcea, până marţi director medical la Spitalul Militar de Urgenţă Sibiu, preluând mandatul miercuri.

Până marţi, colonelul Daniel Chelcea a fost medic ORL şi director medical al Spitalului Militar de Urgenţă Sibiu. Acesta a preluat conducerea DSP Sibiu după ce fostul director Gabriel Budescu şi-a dat demisia pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19 în judeţ.

Judeţul Sibiu are cea mai mare incidenţă a cazurilor de COVID-19, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile depășind 9 la mie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.