Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comandament de iarnă la Ministerul Transporturilor: Măsuri de URGENȚĂ luate de Răzvan Cuc

jurnalul.ro
Alexandru Răzvan Cuc

Astăzi, 06.01.2017, la ora 8.00, în cadrul Comandamentului Central de Iarnă, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu secretarii de stat și reprezentanții companiilor ce fac parte din comandament au dispus o serie de măsuri pentru a interveni pe toate sectoarele rutiere, feroviare și aeriene afectate.

De asemenea, a fost decisă relocarea și suplimentarea de utilaje (autofreze și lame cu împrăștiere de sare) în zonele cu probleme majore, pentru a mări capacitatea de intervenție.

Traian Băsescu, ieșire SPECTACULOASĂ: Ce zici Codruța, ce zici Florine?

Pe perioada atenționării de cod roșu din județele Ialomița, Buzău, Brăila, Călărași, Tulcea și Constanța, drumurile sunt închise preventive, iar utilajele de deszăpezire nu au permisiunea de a acționa decât în cazuri extreme, ce vizează salvarea de vieți omenești. Duratele estimate de reluare a circulației pe sectoarele de drum închise vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil.

Ofițer antimafia, AVERTIZAT de Sebastian Ghiță că este filat de procurori / INTERCEPTĂRI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va pune la dispoziția Inspectoratului pentru Situații de Urgență mașini de intervenție pentru a facilita deplasarea în zonele greu accesibile.

Prioritatea Ministerului Transporturilor rămâne menținerea circulației în condițiile meteorologice actuale, fără a periclita siguranța cetățenilor.

Ministrul Transporturilor s-a asigurat, azi-noapte, că toate companiile implicate sunt pregătite să intervină cât mai repede pe sectoarele afectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.