Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comandantul Forțelor Armate ale Ucrainei a dat ordinul: Să se producă daune maxime invadatorilor!

Comandatul Forțelor Armate ale Ucrainei cere militarilor ucraineni să producă „daune maxime invadatorilor”, după ce Rusia a atacat joi dimineață Ucraina atât pe cale aeriană, cât și la sol.

„Astăzi, 24 februarie, la ora 5.00, Forțele Armate ale Federației Ruse au început bombardamentele intense ale unităților noastre din est, au tras cu rachete în aerodromurile din Boryspil, Ozernoye, Kulbakin, Chuguev, Kramatorsk, Chornobayevka și facilitățile militare ale Ucrainei. În același timp, agresorul a început bombardarea cu artilerie a teritoriului și a așezărilor Ucrainei de-a lungul graniței de stat și la granița Republicii Autonome Crimeea.

Forțele de apărare ale statului, exercitând dreptul la autoapărare în conformitate cu articolul 51 din Carta ONU, oferă o replică demnă încercărilor inamicului de a trece granița. Situația este sub control. Trupele ruse suferă pierderi. Au fost doborâte 5 avioane ale Forțelor Aeriene Ruse și 2 elicoptere, 2 tancuri au fost doborâte și mai multe camioane ale Forțelor Armate Ruse au fost distruse.

Comandantul suprem al Forțelor Armate ale Ucrainei a ordonat să se producă daune maxime invadatorilor. În prezent, nu există pierderi în rândul apărătorilor Ucrainei.

Suntem pe pământul nostru și nu vom renunța la el!

Împreună spre victorie!”, transmite Comandantul Forțelor Armate ale Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.