Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comandantul-șef al armatei ucrainene: trupele ruse încearcă să spargă liniile de apărare în toate direcțiile

pravda.com
Ucraina razboi

Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujni, a raportat că invadatorii ruși încearcă să avanseze în toate direcțiile, relatează Korespondent, citat de Rador Radio România.

„Linia frontului rămâne activă. Ocupanții încearcă să avanseze în toate direcțiile. În pofida presiunii, soldații noștri resping atacurile inamice și provoacă pierderi semnificative inamicului atât în ceea ce priveşte forța umană, cât și echipamentele", a spus Zalujni.

Comandantul-șef a asigurat că militarii ucraineni mențin cu fermitate apărarea în condiții extrem de dificile. "Mulțumesc fiecărei brigăzi, tuturor celor care luptă pentru Ucraina", a punctat generalul.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat la rândul său că armata Ucrainei va continua să înainteze pe front, pentru că, în caz contrar, Rusia va avea ocazia să-și restabilească potenţialul militar.

"A sta pe loc înseamnă un război permanent pe teritoriul Ucrainei, nu pe teritoriul Federației Ruse. Asta înseamnă că economia este sub semnul întrebării. Înseamnă că nu vor fi investiții. Cine va investi într-o țară în care este război? Pentru Rusia, ar fi profitabil. Iar pentru noi... Dacă ne oprim, vom oferi Rusiei posibilitatea de a-și restabili armele și potențialul. Prin urmare, ne vom mișca și acesta este cel mai important lucru" - a afirmat Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.