Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comandantul suprem al forțelor armate ucrainene a dispărut misterios: zvonuri despre moartea sa / cele două tabere se contrazic

The News Voice of Ukraine
Valerii Zaluzhnyi

Zvonuri în contradictoriu despre unul dintre cei mai importanți oameni din armata Ucrainei! Potrivit rușilor, comandantul suprem al forțelor armate ucrainene, Valery Zaluzhny, este în viață, chiar dacă nu se mai știe nimic despre el. Kievul, pe de altă parte, a declarat că Moscova încearcă în mod deliberat să demoralizeze unitățile ucrainene prin răspândirea informațiilor că generalul ar fi murit.

Au apărut informații contradictorii despre comandantul suprem al Forțelor Armate ale Ucrainei. Unii spun că ar fi fost rănit și acum luptă pentru viața sa într-un spital militar. Comandantul vorbea în mod regulat în public.

Varianta rusă

Potrivit unor surse rusești Valery Zaluzhny a dispărut și, în ciuda faptului că a fost în mod regulat în mass-media în trecut, nu a apărut public timp de cel puțin două săptămâni, nici măcar nu a participat la ultima reuniune a liderilor militari.

Varianta ucraineană

Afirmația Kievului, pe de altă parte, este că rușii duc în mod deliberat o campanie de dezinformare pentru a demoraliza trupele ucrainene, motiv pentru care susțin că generalul lipsește.

Potrivit unor relatări din presă, generalul ar fi fost grav rănit în timp ce făcea turul regiunii Dnipropetrovsk, iar acum este supus unor operațiuni de salvare a vieții la un spital militar ucrainean.

Valery Zaluzhny a făcut mai multe declarații în trecut, dar a făcut acest lucru în principal online, iar locul său exact a fost publicat rar, din motive ușor de înțeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.