Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia SF 'Eliberează-l pe Guy', cu Ryan Reynolds şi Jodie Comer, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

topstoriestoday.in
Ryan Reynolds

Comedia SF „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, cu Ryan Reynolds şi Jodie Comer în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, potrivit news.ro.

Filmul regizat de Shawn Levy spune povestea unui funcţionar de bancă ce descoperă că este de fapt un personaj într-un joc video brutal.

Producţia Disney şi 20th Century Studios, cu buget de peste 100 de milioane de dolari, a generat, în al doilea weekend de la premiera românească, încasări de 329.175 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Distribuitorul filmului nu a transmis numărul spectatorilor.

Din distribuţie mai fac parte Taika Waititi, Lil Rel Howery şi Channing Tatum, iar Tina Fey, Hugh Jackman şi Dwayne Johnson şi-au împrumutat vocile. Recent, actorul Ryan Reynolds şi regizorul Shawn Levy au dezvăluit că Disney îşi doreşte o continuare pentru această producţie.

Animaţia „Patrula căţeluşilor: Filmul/ Paw Patrol: The Movie”, bazată pe serialul de televiziune cu acelaşi nume, a debutat pe poziţia secundă cu 14.856 de spectatori şi încasări de 296.251 de lei.

Un alt lungmetraj de animaţie, „Luca”, producţie Disney pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jacob Tremblay şi Maya Rudolph, s-a menţinut pe locul al treilea. În al şaselea weekend de la premieră, filmul a obţinut încasări de 164.000 de lei.

Filmul de aventuri „Croazieră în junglă/ Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt în rolurile principale, şi-a păstrat de asemenea locul obţinut în urmă cu o săptămână, al patrulea, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 147.570 de lei.

„Casa nopţii/ The Night House”, thriller horror semnat de David Bruckner, a debutat pe locul al cincilea cu încasări de 141.636 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de filmul fantasy „Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă/ The Suicide Squad”, lungmetrajul SF „Reminiscenţele trecutului/ Reminiscence”, comedia franceză „A-nnebunit bunica! 2/ C'est quoi ce papy?!”, filmul de acţiune „Furios şi iute 9/ Fast & Furious 9”, şi de filmul horror „Noaptea judecăţii eterne/ The Forever Purge”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.