Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia 'Vânzătorii ambulanţi', premieră cu casa închisă la Teatrul Dramatic 'Fani Tardini' din Galați

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" pune în scenă, sâmbătă şi duminică, în premieră, comedia "Vânzătorii ambulanţi", toate biletele fiind epuizate în câteva ore de la punerea lor în vânzare, informează, vineri, secretarul PR al instituţiei de cultură, Rodica Ajder.

Potrivit acesteia, spectacolul, în regia lui Ciprian Braşoveanu, care şi joacă în această piesă, a fost produs în perioada decembrie 2020 - februarie 2021, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Joe Biden trage semnalul ce alarmă: China depășește SUA. Ne vor mânca prânzul

"Vânzătorii ambulanţi", piesă publicată de dramaturgul american Murray Schisgal în anul 1979, prezintă întâlnirea dintre doi imigranţi în New York-ul începutului de secol XX. Autorul, el însuşi fiu de imigranţi în SUA, dezbracă de poleială visul american cu ajutorul dialogului şi situaţiei în egală măsură absurde şi comice.

Comedia în trei personaje prilejuieşte întâlnirea cu actorii Vlad Ajder (Elias Crapavarnishkes / Cornelius J. Hollingsworth al III-lea, imigrant şi vânzător de banane), Ciprian Braşoveanu (Shimmel Shitzman / Samuel P. Stone, imigrant) şi Flavia Călin (Maggie Cutwell, vânzătoare de flori şi artistă aspirantă).

"Salut din toată inima iniţiativa colegilor mei de a realiza acest proiect artistic, care sunt convins că i-a provocat din punct de vedere creativ. Au făcut o treabă minunată şi cred că bucuria cu care au lucrat la acest spectacol va ajunge, cu siguranţă, la fiecare dintre spectatori. Vlad Ajder, Ciprian Braşoveanu şi Flavia Călin sunt trei artişti maturi, cu şcoli diferite de teatru - Galaţi, Bucureşti şi Constanţa - şi cred că tocmai acest amestec completează savoarea comediei ,'Vânzătorii ambulanţi'", a declarat directorul general al Teatrului Dramatic "Fani Tardini", Florin Toma.

Premiera va fi pe 13 şi 14 februarie de la ora la ora 19,00, în Sala Mare a Dramaticului, spectacolul durează o oră şi zece minute şi se va desfăşura cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate în câteva ore de la punerea lor în vânzare.

În prezent, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" scoate la vânzare 96 de locuri pentru fiecare reprezentaţie, adică 30% din capacitatea sălii de spectacole, iar spectacolele se desfăşoară în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.