Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul Corina Creţu, acuzaţii explozive într-o postare ştearsă după câteva ore: 'Sume incredibile' plătite de PSD pentru presă

flickr.com
Corina Crețu

Comisarul european Corina Crețu a anunțat, pe Facebook, că îl va da în judecată pe secretarul PSD, Codrin Ștefăescu, pentru că acesta i-ar fi adus acuzații false. Dincolo de aceast anunţ, un detaliu grav se remarcă din postarea comisarului Creţu: PSD ar plăti sume enorme pentru a-şi asigura susţinerea în presă.

CITEȘTE ȘI: Stresul de la birou, una dintre principalele surse de boli. Cum să îl combaţi

"Nu va ascund ca sunt foarte afectata de atacurile provenite din interiorul partidului caruia i-am dedicat 30 de ani din viata mea. Foarte trist. Va multumesc tuturor pentru sprijin si sustinere, dupa cum multumesc tuturor organizatiilor mass-media pentru obiectivitate, in ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniaza directivelor partidului. Un partid in care am crezut si am sperat ca poate imbunatati viata oamenilor. Din pacate, a devenit mai rau decat mi-as fi putut vreodata imagina", a scris Corina Creţu pe Facebook.

După câteva ore, Corina Creţu a şters postarea de pe pagina sa de Facebook, fără alte explicaţii.

Saptamana aceasta, Corina Cretu (PSD), comisarul european din partea Romaniei, s-a aratat socata de atacurile care vin la adresa ei din interiorul partidului, dupa ce si-a permis sa critice public Guvernul de la Bucuresti.

Scandalul a inceput de mai mult timp, dar s-a acutizat in ultimele zile, dupa ce Corina Cretu a precizat pe Facebook ca valoarea studiului de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale de la Craiova, Cluj si Iasi este de 1,8 milioane de euro, nu de 250 de milioane, asa cum se vehiculase in spatiul public pe mai multe voci, inclusiv cea a lui Darius Valcov.

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii americani dezvăluie efectul MINUNE al consumului de varză roşie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.