Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul european Gunther H. Oettinger, în vizită în România

Comisia Europeana

Comisarul european pentru economia și societatea digitală, Gunther H. Oettinger, se va întâlni cu premierul României, Dacian Cioloș, cu ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Delia Popescu și cu ministrul Culturii, Corina Șuteu, în cadrul unei vizite pe care o efectuează în România, în perioada 25 - 26 august, se arată într-un comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene la București.

Totodată, Comisarul Oettinger va susține un discurs de deschidere la conferința la nivel înalt "Digitalizarea — Viitorul Europei", organizată de Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, ce va reuni părțile interesate din sectorul public și privat. Oficialul Comisiei Europene va participa, de asemenea, la masa rotundă "Economia, moneda și revoluția digitală: Provocări pentru Europa", organizată de Fundația Konrad Adenauer.

'La finalul vizitei, comisarul european Gunther H. Oettinger va avea o discuție cu reprezentanții sectorului de creație și se va întâlni cu realizatorii români de film, la Studioul Cinematografic București', se mai arată în comunicat.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.