Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul european pentru Buget a declarat că este o şansă ca Parlamentul britanic să voteze în favoarea acordului de Brexit în luna ianuarie

Brexit

Comisarul european pentru Buget, Günther Oettinger, a declarat joi că este o şansă ca Parlamentul britanic să voteze în favoarea acordului de Brexit în luna ianuarie, argumentând că nu există suficientă susţinere pentru un al doilea referendum, relatează site-ul agenţiei Reuters, informează Mediafax.

Premierul britanic Theresa May a anunţat că acordul pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi supus votului Camerei Comunelor în perioada 14-20 ianuarie.

"Nu este complet exclus ca Parlamentul britanic să voteze, în ianuarie, în favoarea acordului privind ieşirea din UE", a declarat Oettinger într-un interviu acordat Funke Media Group.

Citește și: Secretarul american pentru Securitate Internă a criticat sistemul american privind imigranţii, cerând o investigaţie în cazul copiilor bolnavi care trec granița

"Cu siguranţă nu există o majoritate care să susţină un Brexit dezordonat, sau un nou referendum", a adăugat acesta.

Marea Britanie ar urma să iasă din Uniunea Europeană în martie 2019, dar criza politică de la Londra generează riscuri politice şi economice, prelungind starea de instabilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.